Postmodern condition of the Satanic verses - Biliková, Beáta, 1971-
Analýza a zhodnotenie románu Satanské verše z pohľadu jeho napojenia na postmoderné teórie pokiaľ ide o uplatnené tvorivé stratégie ako aj využitú látku a motívy.