Foro Miradas de la Espaňa actual - Sánchez Presa, Mónica
Informácia o konaní fóra "Miradas de la España actual", ktoré organizovala Fakulta aplikovaných jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave v spolupráci s Filozofickou fakultou Univerzity Komenského dňa 19.3.2012.