Vnímanie konceptu fair trade na Slovensku - Klepochová, Dagmar, 1968-
Príspevok na základe výsledkov z realizovaného prieskumu poukazuje na to, ako slovenský spotrebiteľ pozná pojem Fair Trade, či vníma pri nákupe výrobky Fair Trade a aký je ich vplyv na nákupné rozhodnutia spotrebiteľov v súvislosti s princípmi trvalo udržateľnej spotreby.