Virtual & international in bilateral cooperation between the Faculty of Commerce UEB with the University Complutense of Madrid (Spain) and the Euromediterranean University Institute (Malta) - Checa, Fernando
Virtualizácia a internacionalizácia ako integrálna súčasť komunikačnej kampane vysokoškolských inštitúcií v oblasti vzdelávania a rozvoja informačných a komunikačných technológií. Podporné nástroje v oblasti sociálnych médií.