Spotrebiteľské správanie slovenskej generácie Y v leteckej doprave - prieskum medzi študentami a absloventami vysokých škôl - Grančay, Martin, 1984-2024
Analýza dôležitosti faktorov príslušníkov slovenskej generácie Y pri kúpe letenky a aké kanály pri nej používajú.