Podnikateľské prostredie v poisťovníctve v SR škodlivé tendencie vo vývoji európskej i slovenskej legislatívy - Žáková, Jozefína
Komerčné poisťovníctvo ako špecifický sektor finančného trhu, ktoré stojí na princípoch odlišujúcich sa od bánk a iných inštitúcií finančného sektora. Legislatívne pokusy riešiť krízu finančného sektora, nasadením rovnakých pravidiel pre celý finančný trh, vrátane poisťovníctva.