Regulatórny kapitál podľa BASEL III - Vovk, Martin, 1976-
Regulatórny kapitál v kontexte BASEL II v podmienkach Slovenskej republiky. Revízia BASEL II v podmienkach Slovenskej republiky. Regulatórny kapitál v kontexte BASEL III.