Konsolidácie nevýhodných úverov prečo ich potrebujeme? - Líšková, Caroline
Základné podmienky pre poskytnutie nového úveru, konsolidujúceho staré výdavky klienta. Determinanty, ktoré ovplyvňujú výhodnosť konsolidácie. Primárne ciele a realizácia konsolidácie nevýhodných úverov.