Najšastejšie chyby pri online podnikaní - Kalašová, Jana
Tvorba, prevádzka a rozvoj webovej stránky alebo e-shopu. Zbytočné chyby, ktoré môžu ohroziť online podnikanie. Najčastejšie chyby v online reklame a v analýze návštevnosti webových stránok.