Niektoré aspekty reformy verejného obstarávania z pohľadu PPP projektov - Holub, Dušan
Príspevok analyzuje niektoré aspekty tzv. "veľkej" novely zákona o verejnom obstarávaní (vykonanej zákonom č. 95/2013 Z. z.), ktoré súvisia s realizáciou PPP projektov.