Prístupy k analýze zisku podniku - Nagy, Ladislav
Základné metódy analýzy výsledku hospodárenia. Novovytvorená hodnota. Analýza primeranosti tržieb vo vzťahu k majetku. Analýza vzťahov medzi ukazovateľmi rentability tržieb.