Riadenie a kontrola režijných nákladov - Marušin, Ján
Základná a nezastupiteľná informácia pre podnik v období hospodárskej recesie - kalkulácia nákladov a výkonov určitého účtovného obdobia. Členenie nákladov. Členenie podniku na nákladové strediská. Rozdelenie režijných nákladov na nákladové strediská. Priradenie nákladov k ich nositeľom.