Maloobchodná sieť hlavného mesta Slovenska Bratislavy a niektoré aspekty správania spotrebiteľov - Kita, Pavol
Zmeny v maloobchodnej sieti hlavného mesta Slovenska Bratislavy, ktoré ovplyvnili nákupné správanie jej spotrebiteľov. Charakteristika súčasnej maloobchodnej siete Bratislavy a jej vplyv na správanie spotrebiteľov. Metodológia a výsledky prieskumu organizovaného na území hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy. Na znázornenie rozmiestnenia maloobchodnej siete a spotrebiteľov sa využíva vizualizácia priestorových dát. Hlavné tendencie rozvoja maloobchodných jednotiek, ako aj význam použitých metód vizualizácie maloobchodnej siete.