Zmeny povinností pri ochrane osobných údajov - Mičo, Tomáš
Nový zákon o ochrane osobných údajov č. 122/2013 Z. z. Najväčšie zmeny v oblastiach: vzťah prevádzkovateľa a sprostredkovateľa, rozšírenie právnych základov spracúvania osobných údajov, spracúvanie biometrických údajov, bezpečnostná dokumentácia, poučenie oprávnených osôb, zodpovedná osoba, registrácie a osobitná registrácia, konanie a sankcie.