Marketing potravín a jeho dopad na deti a mládež v podmienkach jednotného trhu Európskej únie - Kličková, Šárka
Príspevok objasňuje pojem marketing potravín a poukazuje na efekty, ktoré môže mať na konkrétne zvolený segment, t.j. segment detí a mládeže v prostredí krajín Európskej únie. Marketing potravín v Európskej únii, najväčšie európske potravinárske spoločnosti. Deti pod vplyvom pôsobenia marketingu potravín. Marketing potravín a zdravie detí.