Finančná gramotnosť - Škriniar, Pavel, 1979-
Definícia finančnej gramotnosti. Miera zavedenia finančnej gramotnosti do slovenských škôl. Národný štandard finančnej gramotnosti vypracovaný v r. 2008. Finančná osveta Národnej banky Slovenska. Finančné vzdelávanie na stredných školách. Národný štandard a s ním súvisiace očakávania. Národný štandard a realita.