Opatrenia pre bezpečnosť výrobkov a dohľad nad trhom - Košútová, Tatiana, 1962-
Príspevok analyzovuje situáciu v oblasti bezpečnosti nepotravinárskych výrobkov a dohľadu nad trhom a skúma možnosti a výhody, ktoré prináša nový informačný a komunikačný systém pre dohľad nad trhom. Stručná charakteristika vnútorného trhu s voľným pohybom tovaru. Súčasný stav fungovania dohľadu nad trhom a stručný prehľad počtu oznámených nebezpečných výrobkov do systému rýchlej výmeny informácií v uplynulom roku boli spracované z výsledkov z výročných správ systému pre rýchlu výmenu informácií Rapex.