Využitie Balanced scorecard pre strategické riadenie výkonnosti a kvality v zdravotníctve - Kuvíková, Helena
Prezentácia výsledkov prieskumu využívania metódy BSC v zdravotníctve s dôrazom na riadenie výkonnosti a kvality poskytovateľov zdravotnej starostlivosti.