Ako sa chrániť pred počítačovou kriminalitou? - Bolek, Vladimír, 1988-
Ako sa majú firmy a manažéri správať a brániť sa infiltráciám a útokom nielen z externého, ale i interného prostredia. Ochrana pred infiltráciami a počítačovou kriminalitou. Komplexná vnútropodniková smernica, zaisťujúca ochranu informačného systému.