Využívanie metód strategického manažmentu v slovenských mestách - Čapková, Soňa
Presadzovanie moderných manažérskych metód v miestnej samospráve. Identifikácia najvýznamnejších prekážok v zavádzaní vybraných manažérskych metód v slovenských mestách.