Význam business intelligence aplikácií v praxi - Bolek, Vladimír, 1988-
Business intelligence aplikácie sú jedným z nástrojov dosiahnutia úspechu spoločnosti, pretože umožňujú využiť informácie, ktoré iným chýbajú. Prehľadnosť a flexibilita aktivít a procesov firiem.