Viac detí v rodine už nebude tabu - Pressburg, Adrian Peter
Populačná politika Číny. Politika jedného dieťaťa spustená pred 35 rokmi. Zaradenie čínskej ekonomiky do globalizačného procesu. Investorský raj. Spása zvaná urbanizácia. Starnutie obyvateľstva. Uvoľňovanie politiky jedného dieťaťa. Nevybudovaný systém zdravotného a dôchodkového zabezpečenia. Hlavnú ťarchu starostlivosti o starých a nevládnych nesú ich potomkovia.