Stratégia hotelov na Slovensku na prekonanie dôsledkov recesie - Orieška, Ján
Stratégie uplatňované hotelmi na Slovensku v čase svetovej hospodárskej krízy a zhodnotenie ich vplyvu na činnosť hotelov.