Postoje spotrebiteľov k marketingovej komunikácií biopotravín - Lacková, Alica
Analýza vnímania jednotlivých nástrojov marketingovej komunikácie na trhu biopotravín spotrebiteľmi, ako aj spotrebiteľských názorov a postojov na danú problematiku. Informácie ohľadom komunikačných aktivít producentov biopotravín, t.j. ekofariem. Marketingová komunikácia biopotravín.