Přínos sociálních podniků v oblasti spoločenské odpovědnosti - Halásková, Renáta
Sociálne podniky a ich financovanie. Prístupy podnikov k spoločenskej zodpovednosti. Chránené dielne. Prínos vybraných sociálných podnikov v oblasti spoločenskej zodpovednosti.