Program technickej spolupráce – efektívny nástroj rozvojovej spolupráce v Afrike? - Lindtnerová, Klaudia
Analýza technickej spolupráce z pohľadu UNIDO (Organizácie spojených národov pre priemyselný rozvoj) (na príklade Keni) ako alternatívneho nástroja distribúcie zahraničnej pomoci a komparácia výhod a nevýhod technickej spolupráce. Integrálny program technickej kooperácie pre Keňu 2008 – 2013. Prehľad projektov prebiehajúcich v Keni v roku 2013.