Biznis na kolene - Jurinová, Martina
Rozhovor s majiteľom firmy Tuli. Výroba vakov plnených polystyrénovými guličkami. Cieľová skupina firmy - mladí ľudia a deti. Ocenenie prestížnou dizajnérskou cenou Red dot award. Prvotné financovanie z vlastných úspor. Snaha rozšíriť obchod do Poľska a Maďarska. Plány do budúcna.