Analýza komunikačných aktivít podnikateľského prostredia počas krízového obdobia - Lukačovičová, Zuzana
Najzásadnejšie zmeny v marketingovej komunikácii v klasickom a krízovom období. Analýza dopadov krízy na marketingové aktivity firiem. Vývoj investícií do slovenskej reklamy. Ostatné komunikačné aktivity podnikov.