Požiadavky na kompetencie pre subjekty riadiace kvalitu - Romanová, Daniela, 1984-
Požiadavky na kompetencie subjektov riadiacich kvalitu v nemocniciach. Čiastkové výsledky prieskumu vykonaného na vzorke poskytovateľov služieb hospitalizácie na Slovensku.