Zlepšovanie kľúčových procesov podniku ako súčasť jeho stratégie - Hyránek, Eduard, 1955-
Metódy zlepšovania procesov a výkonnosti podniku. Postupnosť krokov k naštartovaniu procesného riadenia. Analýza aktuálneho stavu procesného prostredia v SPS.