Možnoti aplikácie IFRS 13 pri oceňovaní reálnou hodnotou - Staríčková, Zuzana
Oceňovanie reálnou hodnotou, aplikácia oceňovania v špecifických situáciách a techniky oceňovania v rámci Medzinárodného štandardu finančného výkazníctva IFRS 13.