Prístupy a možnosti zlepšovania procesov vo verejnej správe s využitím metód balanced scorecard a common assessment framework - Klepáková, Adela
Prístupy riadenia verejnej správy a poukázanie na rozdiely v dvoch konkrétnych prístupoch. Kvalita riadenia procesov vo verejnej správe vo všeobecnosti. Príklady využitia uvedených spôsobov hodnotenia v organizácii.