Práca sa zmenila, odmeňovanie nie - Baxová, Andrea
Pri práci v kancelárii sa v minulosti kládol dôraz na individuálnu zodpovednosť a výkonnosť, dnes má väčší význam súhra a výkonnosť tímov. Niektoré firmy tradičné formy hodnotenia výkonu vymenili za také, pri ktorých viac záleží na tom, ako výkonnosť jednotlivca vidí celý tím. Výhodou býva väčšia objektivita. Výsledky viacerých štúdií ukazujú, že Achillovou pätou pri zvyšovaní výkonnosti ľudí sú často manažéri, ktorí naplno nevyužívajú potenciál podriadených. Najväčšie výzvy pre šéfov firiem.