Dosah činností nákupu podniku na finančné a ekonomické ukazovatele podniku - Oreský, Milan, 1956-
Prvotná identifikácia základných ekonomických väzieb nákupných činností, ich ekonomický prejav a dosah v ekonomike podniku a posúdenie súčasných prístupov finančno-ekonomickej analýzy podniku v tejto oblasti.