Privátne značky maloobchodných reťazcov - Pavliková, Marta
Základné charakteristiky privátnych značiek maloobchodných reťazcov, význam a výhody vlastných produktov a ich typológia. Vývoj privátnych produktov a ich cenová úroveň vo vybraných krajinách, ako aj odporúčania pre privátne značky maloobchodných spoločností do budúcnosti.