Technologické fúzie a akvizície - Pásztorová, Janka, 1960-
Zhodnotenie vývoja technologických fúzií a akvizícií v období globálnej hospodárskej krízy a predikcia možných scenárov vývoja. Genéza medzinárodných fúzií a akvizícií. Počet technologických fúzií a akvizícií (2003-2012).