Nové trendy vo fotografii – plenoptický fotoaparát - Poláček, Marian
Oboznámenie s históriou, ktorá viedla ku skonštruovaniu plenoptického fotoaparátu, uvedenie krátkeho náčrtu teórie, popis súčasného stavu v oblasti plenoptickej fotografie a ukážka možností plenoptickej fotografie.