Vývinové tendencie inštitútu premlčania - Ovečková, Oľga
Genéza právnej úpravy premlčania a jeho ponímania na našom území. Snahy o unifikáciu premlčania na medzinárodnej úrovni. Princípy európskeho zmluvného práva. Vývojové trendy inštitútu premlčania.