VEGA 1/0542/13 Riadenie rizík a aktuárska funkcia v životnom poistení - Sakálová, Katarína, 1955-
Informácie o projekte. Podstatou vedeckého projektu bude štúdium, identifikácia, kvantifikácia a následne riadenie rôznorodých rizík v životnom poistení. Projekt bude venovaný predovšetkým použitiu moderných metód v oblasti manažmentu rizík a jeho vplyvu na ekonomické zdravie v poistnom sektore.