Spôsob rozvíjania ľudských zdrojov v podnikoch - Chinoracká, Andrea
Rozvíjanie ľudských zdrojov v podnikoch, možnosti vzdelávania a techniky využívané na zabezpečenie kvalitného rozvoja zamestnancov. Proces vzdelávania, ktorý zahŕňa investície do vedomostí, schopností a postojov.