VEGA 1/0931/11 Analýza a modelovanie rizík v zmysle kvantitatívnych štúdií QIS projektu Solvency II - Horáková, Galina
Podstatnou úlohou riešenia projektu je rozširovať teoretické poznatky a na základe nich do praxe zavádzať postupy pre identifikáciu, modelovanie, analýzu rizík a návrhy protirizikových opatrení v neživotnom poistení v zmysle odporúčaní projektu SOLVENCY II.