Vývoj miezd a mzdová politika v SR - Pongráczová, Eva, 1971-
Hlavné ciele zisťovania vývoja miezd. Štruktúra nákladov zamestnávateľov na pracovnú silu podľa odvetví, krajov, druhov vlastníctva, typov organizácií podľa počtu zamestnancov a vybratých pracovných foriem.