Možné ekonomické a sociálne dôsledky pri súčasnom smerovaní hospodárstva SR - Poláčková, Hana, 1968-
Prognózy a odhady sociálno-ekonomických dôsledkov hospodársko-politických opatrení. Nedostatočná pozornosť možným dopadom nepredvídateľných a náhlych šokov na strane agregátnej ponuky, ktoré priamo nemusia súvisieť s hospodárskou politikou štátu.