Vybrané prístupy kvality života - Strhár, Pavol
Oblasť zdravotných, vzdelávacích, ekonomických, materiálnych a duchovných dimenzií, ktoré vytvárajú nepreberné množstvo možností indexov a správ na tému kvality života.