Využitie prípadových štúdií ako výskumnej metódy v marketingu - Vasiľová, Mária, 1985-
Ucelený pohľad na metodiku a metodológiu výskumu prostredníctvom prípadových štúdií. V úvodnej časti sa autorka venuje definícii pojmu a typológii, nasleduje vysvetlenie výskumného dizajnu a prehľadný popis jednotlivých etáp výskumu, vrátane návodov na zber, analýzu, interpretáciu, prezentáciu výsledkov a kontrolu validity údajov. Príspevok má ponúknuť čitateľovi - marketérovi stručný a zrozumiteľný návod na využitie metódy prípadových štúdií pri príprave či vedení záverečných prác.