Spotrebiteľský konkurz - Veterníková, Mária, 1964-
Aktuálna právna úprava konkurzného konania, so zreteľom na špecifiká spotrebiteľského konkurzu, ktorý sa môže týkať v krajinách s trhovou ekonomikou ktoréhokoľvek spotrebiteľa. V období kríz počet konkurzných konaní vždy narastá. Takúto tendenciu možno zaznamenať od roku 2008, kedy začala súčasná hospodárska kríza, aj na Slovensku.