Manažéri - efektívny vedúci v podnikateľskom subjekte - Herzka, Pavel
Efektivita vedúcich pracovníkov v podnikateľských subjektoch. História a vrodené vlastnosti manažéra. Vlastnosti a funkcie manažéra pre správne, efektívne a trvalo udržateľné fungovanie pracovného kolektívu-tímu.