Geografické informačné systémy a ich aplikácia pri optimalizácii predaja a zvýšení konkurencieschopnosti vybranej obchodnej siete - Plesník, Pavol, 1956-
Stručný prehľad o geografických a informačných systémoch (GIS). Základné princípy a funkcie) GIS-u so zameraním sa na aplikáciu dát pre optimalizáciu procesov vybranej maloobchodnej siete.