Zvýšením počtu žiakov v triedach sa zvýši aj nebezpečenstvo úrazu detí - Neupauerová, Zuzana
Slovenská komora učiteľov (SKU) nesúhlasí s návrhom ministerstva školstva zvýšiť maximálne počty žiakov v triedach a obáva sa, že to zhorší kvalitu vzdelávania.