Alternatívne školy - Daltonské školy - Neupauerová, Zuzana
Daltonský plán bol zavedený v roku 1920 na alternatívnej škole v Daltone (USA) Helen Parkhurstovou. Koncepcia a základné princípy daltonskej školy.